Det er annerledes tider for alle nå.

Ved legesenteret følger vi myndighetenes anbefalinger og flytter fra mandag 16/3 alle konsultasjoner og oppfølgninger , som lar seg gjøre, over på videokonsultasjon.

Der det er et spørsmål om behov for fysisk oppmøte og undersøkelser på legesenteret skal du først ha en videokonsultasjon med din fastlege, eller evt. en av de andre legene her, for å vurdere om oppmøte er nødvendig eller ikke.

Følg linken under for å komme i kontakt med legen din via videokonsultasjon;

https://mathesongardenlegesenter.confrere.com

Under corona-epidemien er det kun mulig å booke på nett for videokonsultasjoner, ikke legetimer med fremmøte. Det må etter video, ved behov, avtales individuelt med din fastlege.

Vi etterstreber å hjelpe alle så godt vi kan.

All akutt livsnødvendig hjelp skal bli utført som før. Ikke nøl med å ta kontakt med oss per telefon eller via videokonsultasjon (se under).

Alle dager fra 8.30 er leger tilgjengelig her for deg for videokonsultasjon. Send sms, på samme måte som du vanligvis bestiller legetime, for å bestille videokonsultasjon eller ring til en av våre helsesekretærer. Du kan også logge deg på og benytte drop-in, ved å logge deg på til din fastlege.